50 bewoners gezocht voor de Warmtevisie Nijmegen!

Update: inmiddels zijn er 50 bewoners geselecteerd en zijn er een tweetal bijeenkomsten gepland. Vanuit het Steunpunt Energietransitie kunnen er een tweetal toehoorders aanwezig zijn. De verwachting is nu, dat de hernieuwde Warmtevisie rond juni/juli afgerond zal worden.

Uit de Nieuwsbrief van de gemeente Nijmegen:

De warmtevisie beschrijft de visie van de gemeente op warmte. 

Na vijf jaar is het belangrijk de visie van de gemeente Nijmegen te updaten. De mening van Nijmegenaren is daarbij belangrijk! Wilt u bijvoorbeeld zelf bepalen hoe u uw huis verwarmt, of niet? Wat vindt u van de verdeling van de kosten voor warmte? Wat vindt u belangrijk?

Om de mening van verschillende Nijmegenaren te leren kennen, selecteren we 50 inwoners. Zij gaan tijdens twee avonden in gesprek over hun wensen en zorgen. Die nemen we mee in de nieuwe warmtevisie. Bent u geselecteerd en praat u mee tijdens deze avonden? Dan krijgt u daarvoor een vergoeding van 50 euro.  

Wilt u ook meedenken? De sessies zijn op donderdagavond 25 januari en 8 februari van 19.00 tot 21.30. Van ons krijgt u een maaltijd en koffie/thee. Klik hier om u aan te melden.

Links

Link naar de Warmtevisie 2018

Nijmegen aardgasvrij – Gemeente Nijmegen