Webinar: Op naar het nieuwe normaal – input uit de samenleving

Op woensdag 10 april 2024 van 10:00 – 11:00 uur vindt online het webinar ‘Op naar het nieuwe normaal: input uit de samenleving’ van het Nationaal Klimaat Platform plaats.

Bron: Webinar: Op naar het nieuwe normaal – input uit de samenleving | Nationaal Klimaat Platform

Hoe kunnen we duurzaam eten, consumeren, reizen en wonen? Ook burgers hebben daar uitgesproken ideeën over. De input uit gesprekken met honderden mensen neemt NKP mee in het advies aan het ministerie van EZK voor het nieuwe Klimaatplan. Praat mee tijdens het webinar op woensdag 10 april 2024.

Op verzoek van het ministerie van EZK voerde het NKP, in samenwerking met Stichting Sterk uit Armoede, KlimaatGesprekken en de Alliantie Inclusieve Energietransitie, een reeks gesprekken met honderden burgers. Hoe denken zij dat duurzamer doen betaalbaarder, makkelijker en aantrekkelijker kan worden gemaakt? De uitkomsten worden betrokken bij het nieuwe Klimaatplan waar de overheid nu aan werkt.

In de online talkshow gaan we de diepte in met mensen die er nauw bij betrokken zijn. Het wordt een mix van praktijkervaringen en de vraag hoe we dit kunnen omzetten in goed beleid. Het gaat over rechtvaardigheid, solidariteit, zeggenschap, transparantie en samenhang.

Klik snel door naar:

Sprekers

Kees Vendrik gaat hierover in gesprek met:

Na aanmelding ontvang je op de ochtend van het webinar de kijklink en de inlogcode van Mentimeter, waarmee we iedereen in de gelegenheid stellen om mee te praten en vragen te stellen.