Vacature: Coördinator wijkverduurzaming

Stichting Heumen Duurzaam en Groen zoekt een:

Coördinator wijkverduurzaming

Context

De Stichting Heumen Duurzaam en Groen faciliteert het initiatief Energiezuinig Wonen Malden Noordoost (zie ook www.toekomstmaldennoordoost.nl) in nauwe samenwerking met de gemeente Heumen. We willen lokaal kennis versterken en capaciteit opbouwen.

Voor dit initiatief zoeken we op korte termijn een Coördinator wijkverduurzaming die een reeds gestart verduurzamingsproject gaat ondersteunen. Doel is om nog dit jaar (2024) minimaal 250 grote energiebesparende maatregelen uitgevoerd te krijgen.

De werkzaamheden betreffen

–     Mede ontwikkelen en ondersteunen van bewonersteams

–     Mede organiseren van bijeenkomsten voor bewoners

–     Planning van buurtacties

–     Ondersteunen van de vrijwilligers

–     Borgen van werkwijzen voor de toekomst

–     Samenwerken met de gemeente en andere betrokken partijen

De Coördinator wijkverduurzaming maakt deel uit van de Werkgroep Energiezuinig wonen MNO. Deze werkgroep bestaat uit vrijwilligers uit de wijk en wordt ondersteund door enkele professionals.

We zoeken hiervoor een persoon die affiniteit heeft met bovenstaande taken en bij voorkeur woonachtig is binnen de Gemeente Heumen of directe omgeving.

Wat we vragen

Een verbinder. Je hebt affiniteit met verduurzaming en je bent in staat mensen en partijen met elkaar te verbinden, te enthousiasmeren en te laten samenwerken. Je bent communicatief sterk en resultaatgericht. Je hebt oplossend vermogen en doorzettingskracht. Ervaring met projectmanagement strekt tot aanbeveling

Startdatum uiterlijk begin mei 2024. We schatten de benodigde tijd voor dit jaar in op 16 uur gemiddeld per week. Bij gebleken succes van dit project is voortzetting in 2025 waarschijnlijk.

Data voor gesprekken vooralsnog: 22 april en 29april a.s., op beide dagen vanaf 13.00 uur.

Voor uw reactie en vragen kunt u zich tot uiterlijk 15 april 2024 richten tot Menno Arendz op 06-54306248,

Links

Home (toekomstmaldennoordoost.nl)

Home – Samen maken we Heumen Duurzaam en Groen

Energiezuinig Wonen (toekomstmaldennoordoost.nl)