Contact

Je kunt ons bereiken via het e-mailadres: .

Sluit je aan bij het Bewonerssteunpunt Energietransitie!

Ben je, samen met andere straat-, buurt- of wijkgenoten, al begonnen om initiatieven rond de energietransitie op te zetten, of ben je van plan dit te gaan doen, sluit je dan aan bij dit bewonerssteunpunt. Dit kan het eenvoudigst door je gegevens (naam, mailadres, straat/buurt/wijk waar u actief bent) aan ons door te geven.

We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen en je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor informatieve bijeenkomsten en de regelmatig gehouden ontmoetingen, waaronder klimaatborrels. Daar kun je met andere buurtinitiatieven het gesprek aangaan.

Over deze website

Deze website is bedoeld om je te informeren over de activiteiten van het Steunpunt Energietransitie. Je vindt op deze website ook (links naar) inhoudelijke informatie. Staat er iets vermeld dat niet klopt of dat niet werkt? Stuur dan een e-mail naar . Gebruik dit e-mailadres niet voor inhoudelijke zaken, adresseer deze aan .

Afbeeldingen (foto’s) maken we zelf of we gebruiken beeldmateriaal dat rechten-vrij is (of met een Creative Common licentie). Neem contact met ons op (het snelste gaat dit via ) als je vragen of opmerkingen hebt.

Kennisbank

Op Energiekennisbank.nl kun je veel inhoudelijke en meer technische informatie vinden. Deze website is min of meer gelieerd aan het Steunpunt Energietransitie, omdat de inhoud ervan mede wordt bepaald door betrokkenen van het Steunpunt.